Kalorifria sötsaker

Gillar du söta dofter? Här kommer lite tips på fyra dofter som passar in i godiskategorin i samarbete med Nordicfeel.se*annonslänk ♥ ♥ ♥ 
 
 
 
Ariana Grande - Ari har toppnoter av krispigt päron, rosa grapefrukt & saftiga hallon som sedan binds ihop med ett hjärta av liljekonvalj, rosenknoppar & orkidé för att sedan avslutas med basnoter av marshmallow, krämig mysk samt ljust trä. Det här är en mumsig doft som jag alltid får komplimanger för. En ungdomlig doft som känns mysig & flickig. 
 
Aquolina - Pink Sugar är en riktig sockerchock! Här blandas exotiska toner av siciliansk apelsin, bergamott, lilja, lakritsblomma & röda frukter med varma inslag av karamell, vanilj, träd & mysk. En ricktig sockervaddsdröm 
 
Victor & Rolf - Bon Bon har absolut den finaste flaskan & jag låter gärna den stå framme som inredningsdetalj. Med doftnoter som apelsin, mandarin, persika , apelsin blomma, jasmin, karamell, guiaiac trä, sandelträ,amber & cederträ kan det inte gå fel! En sensuell, karamellig doft med en mjuk slöja av puder gör Bon Bon till en riktig keeper. 
 
Lacoste - L.12.12 Elle Sparkling är kvartettens fräschaste doft. En lekfull blandning av rött äpple, mandarin & björnbär som möter hjärtnoter av macarons, jasmin & liljekonvalj. Doften knyts ihop med basnoter av vetiver, cashmeran & patchouli. Har du inte sniffat på denna än så är det dags nu! 
 
Har du doftat på någon av parfymerna?
Om inte, vilken är du mest nyfiken på?

Bon Bon ♥ Inne på flaska nummer två ;D

åh så fina allihopa! :)

Mickan

Bon Bon absolut.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: