bareMinerals nya foundation

bareMinerals välkomnar en ny foundation till familjen! BAREPRO™ Performace Wear Powder Foundation är en pressad puderfoundation som ska ge en naturligt matt finish. barePRO har en slät, silkig textur som lätt appliceras med borste för en perfekt skräddarsydd täckning. Jag älskar den här produkten! Det känns inte ens som att jag bär foundation och täckningen kan enkelt jobbas upp utan att resultatet blir kakigt. Den lovar att sitta på plats i 12 timmar (stämmer!) och finns i 20 nyanser. Jag råkade klicka hem golden nude 13 som tyvärr var för ljus men efter lite mailkontakt med pr-ansvarig landade Pecan 18 hemma hos mig som passade perfekt :} I pressutskicket medföljde även superfin highlight och bronzer för att piffa upp basen lite extra. Kärlek till bareMinerals som aldrig tycks göra mig besviken. 
 
 
Alla produkterna kostar 399 kronor/st och finns att hitta hos Hudoteket.se
 
 Är du sugen på att testa foundationen?

Foundationen ser veldig bra ut! Og det rosa pudderet <3

www.adaydreamortwo.blogspot.com

Vad spännande! Jag har använt deras lösa foundation i flera år nu, sitter bäst, ger bäst täckning utan att att en ser sminkad ut, älskar den! Måste kanske prova den här nya varianten när den gamla tar slut!

Susanna Gräns

Köpte typ samma puder, fast annan kulör. https://glossy.se/varumarke/id-bareminerals tycker kvalitén på bareminerals produkter är riktigt hög!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: