SUGARBEARHAIR VITAMINS

Har ni hört talas om Sugarbearhair vitamins? Ett vegetariskt vitamintillskott i form av godisbjörnar (!) som sägs förbättra hårets kvallite. Gummibjörnarna innehåller en kombination av: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol som tilsammans ska ge näring och styrka till ditt hår. Jag var rädd att de skulle smaka lite äckligt med tanke på "vitaminer" men till min lycka smakar de precis som vanligt godis! 
 
 
En burk innehåller ca. 60 st och du ska äta 2 om dagen (varken mer eller mindre) för att uppnå bästa resultat. Profiler som Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski sägs använda de dagligen så nu är jag peppad på att starta min "kur" och se om mitt hår mår bättre när burken är slut. Stay tuned för uppdatering om 1 månad...
Är du sugen på att testa Sugarbearhair?
Tror du de fungerar?
 
 

Låter ju kanonbra, ska bli spännande och se om de fungerar för dig! :)

Jag skulle kunna tänka mej att testa dom om det fungerar bra för dej! Jag äter redan multivitaminer i godis-form och det har gjort att jag inte missat att ta dom en enda dag ;)

Linn

Sounds amazing!

åh jag har varit så sugen på att testa! Ska bli spännande att se vad du tycker :)

Vill så gärna prova dom där! Hoppas dom är så bra som det låter haha :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: