Escada fiesta carioca

Det är alltid lika spännande är Escada släppt en ny doft. Escada Fiesta Carioca edt beskrivs som "en explosion av passion" som markerar 25-års jubileet för deras limited-edition dofter. Doften har hämtat inspireration från den sprudlande och färgglada karnivalen i Rio. Fruktiga och blommiga noter som flirtar friskt med den yngre publiken. Brasiliansk passionsfrukt i kombination med saftiga röda hallon, passionsblomm och apelsinblomma för tankarna till varmare platser och basnoter som mysk och cederträ speglar ESCADA-kvinnans oemotståndliga sensualitet. En frisk, fruktig fläkt som får dig att andas sommar på mindre än 10 minuter. Finns hos Nordicfeel.se*annonslänk
 
 
Låter det som en doft för dig?
 
 

 

Åh, det låter verkligen som en doft för mig! Jag tycker komponenterna påminner lite om I am Juicy Couture och det är verkligen en av mina favoriter!

Jag har lite svårt för dofter som är för starka, men har ännu inte haft nån doft från Escada men är nyfiken på just den här :)

Har du några tips för en som vill starta en skönhet/smink blogg? Jag bloggar vanligtvis om mitt liv som mamma, mode och annat smått och gott. Men jag är intresserad utav skönhet och smink och gillar att prova produkter. Funderar på att starta en separat blogg där jag delar med mig av budget skönhet/smink produkter som är mer för dem som inte har råd med de dyrare märkerna som finns och även rikta in mig på kvinnor från 25 år och uppåt.
Jag har svårt att avgöra vilken portal som kan passa för en blogg som detta, om det är smart att välja en portal eller om jag ska köra eget på Wordpress på en gång. Skulle behöva lite hjälp med att få en insikt i hur jag bäst kan starta :)

Åh herre! Låter som en parfym precis för mig, hade helt missat den här :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: