Beauty kalender!

 
 
Det är 44 dagar kvar till första december och jag vill så gärna ha en beauty kalender! För några år sedan hade jag The body shops ultimate advents kalender och det var så himla mysigt att öppna luckan på morgonen. I år ska jag unna mig en kalender men jag har svårt att bestämma mig för vilken jag ska köpa, alla ser så fina ut! Drömmen hade ju varit Molton Brown som säljs exlusift på NK och Åhlens City men den kostar 2200 och jag vet inte om jag vill lägga så mycket pengar på något som jag inte vet vad jag får, haha! Skin Citys hudvårdskalender hade också varit kul att ha. Den är väldigt populär, kalendern släpps  den 27 oktober och kostar 1199 kronor och innehållet är värt 3420 kronor! Finns det någon där ute som kan tipsa mig om vilken jag ska köpa så får ni gärna kommentera {: Det skulle göra mig superglad! 
 
Har du köpt en julkalender?
Vilken lockar mest?
 

Jag kommer att köpa denna https://www.lookfantastic.se/beauty-box/lookfantastic-advent-calendar-2017/11194782.html?affil=thggpsad&switchcurrency=SEK&shippingcountry=SE&thg_ppc_campaign=71700000025560293&gclid=CjwKCAjwmqHPBRBQEiwAOvbR87cHHYKvE_WtzyGeRTGZA5Xf7SrsL0EuDKhUolG4NykVhpaHpvg9TBoCIvMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CJjEhc2l_NYCFUeIsgod-boLmg och body shops!

Mickan

Jag skulle kunna tänka mig Molton Brown kalender, älskar deras produkter❤️❤️❤️

Men gud är det verkligen bara 44 dagar kvar till jul? Fy vad tiden går snabbt.:/ Hade jag varit du hade jag valt Molton Brown's julkalender. :)

My

Har haft flera olika, men i år slof ag till på Lookfantastics kalender. Tycker det är en bra blandning av smink- hud - hårvård i den... ochden känns verkligen lyxig,,, ;D

Svar: Tack My för tipset <3 :)
Sara Sternemar

Jag är så sugen på att köpa Rituals kalender men tror priset höjdes från förra årets så nu är jag osäker, men det blir nog ett köp! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: