Rätt utstyrsel för träningen

Hur man ser ut när man tränar är något som alla brottas med ibland. Det ska kännas bekvämt och flexibelt, samtidigt som det ska se bra ut. Oavsett om du är influencer som vill dokumentera tränandet, nybörjare som vill ”passa in” eller veteran på gymmet, finns det bra och mindre bra val för snygga och funktionella träningskläder.

En bra startpunkt är träningsbyxor. Flared träningstights från svenska Aim’n är sköna träningsbyxor som är moderiktiga, moderna och bekväma. De finns flera modeller med utsvängda ben, några som nästan till hundra procent är tillverkade av återvunnet material. Du kan också matcha flared träningstights aim’n med Shape Seamless Deep Cut Bra – en mjuk och stretchig träningsbehå i samma stil.

Bekvämlighet med stil

Att känna sig bekväm och snygg, kan öka träningsmotivationen markant. Det är första steget till en mer aktiv och hälsosam livsstil. När du har utstyrsel och eventuell utrustning klar, och du har skaffat medlemsskap på gym eller annan typ av träning, kan det vara läge att se över träningsplanen.

God planering är en faktor som gör stor skillnad för träningen. Träningsdagar som passar in i din vardag och tydligt utmarkerade vilodagar för att låta musklerna byggas upp och vila, ger bra förutsättningar att snabbt se resultat. Har du svårt att träna konsekvent, kan gruppträning vara ett kul och spännande alternativ. Du får då möjlighet att prova på olika träningsaktiviteter, samtidigt som du blir peppad av de andra i gruppen. Kom också ihåg att inte ge upp. En eller flera missade träningsdagar är inte hela världen.