Så tar du hand om ofrivilligt håravfall

Skönhetsindustrin omsätter miljarder varje år och det är inte bara i Sverige. Skönhetsprodukter och reklam för perfekt hud och felfritt hår finns överallt. Denna reklam påverkar både hur vi upplever oss själva och vad vi tänker om andra människor.

Hetsen att se vacker ut kan vara extra smärtsam om du lider av håravfall. Det finns dock både produkter och behandlingar hos Nordic Hair Clinic för den som behöver hjälp. Du kan enkelt surfa in på hemsidan och ta del av tjänsteutbudet samt ta kontakt med kliniken om du behöver hjälp med bedömning eller rådgivning.

Kontakta specialister

När det gäller ärftligt håravfall eller håravfall i allmänhet är det viktigt att tänka förnuftigt och kritiskt. Det är lätt att låta sig svepas med av löften om serum och hårprodukter som lovar mer än de levererar. Marknaden är full av kvacksalvare som har identifierat ett bekymmersamt problem för människor som skulle göra allt och lite till för att få hjälp. Istället för att köpa verkningslösa och receptfria produkter ska du kontakta en specialist som Nordic Hair Clinic för att få hjälp med en ordentlig utredning som tar reda på orsaken till ditt håravfall innan behandlingar erbjuds. Du kan till exempel överväga en hårtransplantation.