Fixa mer glamour i badrummet

Drömmer du om ett lyxigare badrum? I så fall kommer här tre enkla tips på hur du kan göra ditt badrum mer glamouröst utan att det behöver kosta så mycket.

Skaffa dimmer i badrummet

Finns det något lyxigare än att kunna variera belysningen i badrummet och ordna med mysbelysning med hjälp av bara ett enda knapptryck? Det uppnår du genom att installera dimmer via Clas fixare i badrummet. Med dimbelysning från Clas fixare kan du enkelt justera ljuset beroende på vad du känner för just för stunden.

Införskaffa lyxiga skönhetsprodukter

Ett annat enkelt sätt att göra badrummet lyxigare på nolltid är genom att införskaffa skönhetsprodukter som framför allt ser lyxiga ut. Dock är det viktigt att poängtera att du inte behöver köpa nya produkter, endast nya förpackningar. Gå till Dollarstore och leta efter flaskor och behållare för dina krämer och tvålar.

Håll rent och fint

Det kanske låter självklart, men att hålla badrummet rent och fint förhöjer lyxkänslan. Försök att hålla kranar skinande och fräscha. Låt inte kläder ligga och skräpa på golvet och skaffa bra förvaring för tvätt- och sköljmedel, tandborstar och tandkräm samt alla andra prylar som måste finnas i ett badrum. Om badrummet är lättstädat kommer du lättare kunna hålla det rent och fint.